Hasta luego

Efter att pappa Ben hämtat andan en stund efter ankomsten från tisdagsboulen gick vi ner till El Tropezon för att äta middag. Det blev gambas pil-pil till förrätt och kycklingfilé med pepparsås till varmrätt. Maten var god, pepparsåsen var väldigt gräddig det straffade sig senare.

Eftersom jag sov dåligt natten till igår blev jag glad när jag redan innan 23 hade svårt att hålla ögonen öppna. 


Vid 4-tiden vaknade jag, jag kände igen smärtan dags för ett gallstensanfall - underbart NOT!

Jag har skiftat mellan att ligga i min säng och på soffa, jag har försökt att var så tyst som möjligt för att inte väcka mamma och pappa. Tyvärr tog jag inte med mig tabletterna som ska lindra vid problem med gallan. Jag ville inte väcka mamma för att fråga om hon har nåt som är bra för gallan om inte ska jag gå ner till apoteket så fort dom öppnar. Så himla typiskt att det ska komma sista natten när jag har en lång flygresa framför mig.

Vi åker härifrån strax före 10 då hoppas jag verkligen att gallstenssmärtan har försvunnit.

Taxichauffören har bett om att få ett foto på mig och han har skickat ett foto på sig själv också, så jag hoppas att vi ska känna igen varandra. Jag landar lokal tid 18.10 alltså vid midnatt spansk/svensk tid. Jag hoppas att det går snabbt att få resväskan och att det inte ska vara långa köer till tullen och att dom inte ska krångla.

Jag har haft en fantastisk tid i Spanien, det har varit en otrolig lyx att få tillbringa nästan 5 veckor med mamma och pappa. Det har varit lugnt och skönt, vi har gjort det vi har haft lust att göra. Det vi hade planerat att göra har vi inte gjort men TipiTapi finns kvar när jag kommer nästa gång.

Det ser ut som Spanien kommer att visa sig från sin bästa sida när jag åker härifrån - det är sol sol sol.

Hasta luego

After dad Ben caught his breath for a while after arriving from the Tuesday boule, we headed down to El Tropezon for dinner. I took gambas pil-pil as a starter and chicken fillet with pepper sauce as main course. The food was good, the pepper sauce was very creamy.

Since I didn't sleep well the night before, I was happy when even before 11 pm I had trouble keeping my eyes open.

At 4 am I woke up, I recognized the pain, time for a gallstone attack - wonderful NOT!

I've been alternating between lying in my bed and on the couch, I've tried to be as quiet as possible to not wake up mom and dad. Unfortunately, I didn't bring the tablets that are supposed to relieve pain when problems with bile. I didn't want to wake mom to ask if she has anything good for the bile, if not I'll go to the pharmacy as soon as they are open. So very typical that this came on my last night when I have a long flight ahead of me.

We will leave from here just before 10am by then I really hope the pain is gone.

The taxi driver has asked for a photo of me and he has sent a photo of himself as well, so I hope we will recognize each other. I will land local time 6.10pm it will say midnight Spanish/Swedish time. I hope I will get the suitcase quick and that there won't be long queues at customs and that they won't make a fuss when entering the country again.

I've had a fantastic time in Spain, it's been an incredible luxury to spend almost 5 weeks with mom and dad. It has been relaxing and pleasant, we have done what we have felt like doing. We haven't done what we had planned to do, but TipiTapi will still be here when I come next time.

It looks like Spain will be at its best when I leave - it's sun sun sun.

 

Kommentarer

Populära inlägg